Tarieven

Weten waar je aan toe bent

We hebben hier alle tarieven van de behandelingen van Xpert Clinics Ooglaseren voor je op een rij gezet. Dit zodat je in één overzicht kunt zien wat de kosten van een behandeling zijn. Je maakt samen met de oogarts een keuze voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Dit is afhankelijk van je wensen en oogconditie, welke tijdens een uitgebreid vooronderzoek in kaart worden gebracht.

Ooglaser behandelingen

Advanced PRK

€1.295

Transepitheliale PRK

€1.445

Femto Lasik

€1.699

Advanced PRK + Contoura

€1.495

Femto Lasik + Contoura

€1.899

Lensimplantaties: Behandeling met voorzetlenzen

Artisan®

€2.300

Torische Artisan®

€2.800*

Artiflex®

€2.300

Torische Artiflex®

€2.800*

Visian ICL®

€2.750

Torische Visian ICL®

€3.000*

*Torische lenzen worden speciaal voor jou op maat gemaakt met ingeslepen cilindercorrectie.

Lensimplantaties: Lensvervangende behandeling

Add-on lens

€2.300

Torische implantlens

€790

Multifocale implantlens

€1.250

Multifocale, torische implantlens

€1.750

Clear lens extraction (CLE) - Monofocaal

€1.250

Clear lens extraction (CLE) - Torisch

€2.140

Clear lens extraction (CLE) - Multifocaal

€2.500

Clear lens extraction (CLE)- Multifocaal + Torisch

€3.440

FAQ

Veelgestelde vragen.

Vind antwoord op de meest gestelde vragen rondom tarieven.

De prijzen in de tabel zijn inclusief volledig oogheelkundig onderzoek, nazorg, controles en eventuele bijbehandeling gedurende 2 jaar (met uitzondering van correcties na een lensimplantatie). In bepaalde gevallen adviseren we een combinatie van verschillende behandeltechnieken. Er geldt dan een speciaal tarief waarover we je nader informeren.

Na je behandeling ga je medicatie gebruiken. De kosten van de eigen apotheekmedicijnen zijn niet bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Deze worden in de meeste gevallen vergoed door je verzekeraar. Houd je er rekening mee dat de medicijnen ten laste komen van jouw eigen risico. Xpert Clinics Oogzorg bestelt ze voor je bij een externe apotheek.

Dan ontvang je van Xpert Clinics Oogzorg 10 procent korting op je refractiebehandeling. Refractiechirurgie valt niet onder de basisverzekering. Achmea kan een deel van de behandeling vergoeden, afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. Jouw eigen risico (€ 385 in 2021) heeft mogelijk invloed op de hoogte van de vergoeding. Onder Achmea vallen Zilveren Kruis, Avéro, Interpolis, FBTO, OZF en ProLife.