Over ons

En waar we voor staan.

Zie het verschil

Over ons

Sinds onze oprichting in 2009 hebben we ons volledig toegelegd op het beschikbaar maken van kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke oogzorg voor jong en oud. Omdat ieder oog anders is, geven wij advies op maat rekening houdend met jouw persoonlijke wensen. Door onze jarenlange ervaring bieden wij de zekerheid dat je een passende, veilige behandeling krijgt richting een leven zonder bril of contactlezen. Of je nu komt voor een laserbehandeling of een lensimplantatie, samen bewandelen we de route naar een leven met een beter zicht. Zodat je het verschil weer duidelijk kunt zien.

Vestiging Zeist

Onze kliniek

Bij onze kliniek in Zeist kun je de eerste stap nemen richting het verbeteren van je zicht. Wij hebben onze moderne kliniek met veel zorg ontworpen en ingericht, zodat je je bij aankomst al meteen thuis voelt.

Wil je meer weten over waar wij gevestigd zijn of wil je alvast een afspraak inplannen voor een
vooronderzoek of quickscan? Bekijk dan onze contactpagina voor aanvullende informatie over onze kliniek.

“Wij doen er alles aan om jou met een goed gevoel en goede ogen naar huis te laten gaan. ”

Onze specialisten

Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je van je visuele ongemak af te komen, zodat je weer scherp kunt zien. Samen zoeken we naar een op maat gemaakte oplossing die het beste bij jou past.

Ervaringen van onze cliënten

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Je weet pas echt hoe het is als je een behandeling zelf hebt ondergaan. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring bij ons.

Kwalitatief hoogstaande en veilige oogzorg

Wij zijn onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, een groep van gespecialiseerde klinieken. We hanteren hierdoor strenge kwaliteitsnormen, en alles draait om kwalitatief hoogstaande en veilige oogzorg. We werken met de meest geavanceerde apparatuur.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een baan vol afwisseling in de zorg? Dan is werken bij onze kliniek iets voor jou! Kijk op onze vacaturepagina voor actuele vacatures.

Actueel

Bekijk hier het laatste nieuws en lees de blogartikelen die speciaal door onze specialisten geschreven zijn.