Coronamaatregelen

Omdat je gezondheid ontzettend belangrijk is, voor jou en voor ons

Richtlijnen voor je afspraak en bezoek

Hier vind je informatie over onze aangepaste richtlijnen voor je bezoek aan een van onze klinieken. Wij verzoeken je deze richtlijnen voorafgaand aan je bezoek door te lezen. Wij danken je hartelijk voor je begrip en voor het naleven van deze richtlijnen. We zijn verheugd je te mogen verwelkomen in onze kliniek.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Vind antwoord op de meest gestelde vragen over onze coronamaatregelen.

Indien je, of iemand binnen je gezin, klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts kom je NIET naar de kliniek. Je komt tevens niet naar de kliniek wanneer je de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer je uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies heeft ontvangen om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken je om minimaal 1 dag voor jouw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen. Indien u positief getest bent op het COVID-19 virus blijft u uiteraard thuis.

Bovenstaande geldt ook wanneer je reeds gevaccineerd bent.

  • Wij ontvangen je graag op zijn vroegst 10 minuten voorafgaand aan jouw afspraak. Ben je eerder? Dan verzoeken wij je nog even buiten te wachten. 
  • In de kliniek wordt je verzocht om jouw handen te desinfecteren. Ook zal je gevraagd worden of je klachten hebt, besmette huisgenoten of nauwe contacten hebt en of je recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest. Het kan zijn dat je temperatuur opgemeten wordt. 
  • Je wordt verzocht een mondneusmasker te dragen in de kliniek.
  • We heten je van harte welkom, maar zullen je de hand niet schudden.
  • Wij ontvangen u graag zonder begeleider. Indien dit niet mogelijk is zoeken we samen naar een passende oplossing.

Heb je vragen over jouw afspraak?

Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.