Coronamaatregelen

Omdat je gezondheid ontzettend belangrijk is, voor jou en voor ons

Richtlijnen voor je afspraak en bezoek

Hier vind je informatie over onze aangepaste richtlijnen voor je bezoek aan een van onze klinieken. Wij verzoeken je deze richtlijnen voorafgaand aan je bezoek door te lezen. Wij danken je hartelijk voor je begrip en voor het naleven van deze richtlijnen. We zijn verheugd je te mogen verwelkomen in onze kliniek.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Vind antwoord op de meest gestelde vragen over onze coronamaatregelen.

Indien je klachten hebt zoals hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent verlies van reuk of smaak, of koorts kom je NIET naar de kliniek. Je komt tevens niet naar de kliniek wanneer je de afgelopen 5 dagen in een gebied met een negatief reisadvies (code oranje of rood) bent geweest, een huisgenoot in thuisisolatie heeft of wanneer je uit een bron- en contactonderzoek van de GGD naar voren bent gekomen als ‘nauw contact’ en het dringende advies hebt ontvangen om in thuisquarantaine te gaan. Wij verzoeken je om minimaal 1 dag voor je afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.
Indien je positief getest bent op het COVID-19 virus blijf je uiteraard thuis.

Bovenstaande geldt ook wanneer je reeds gevaccineerd bent.

  • In de kliniek word je verzocht om je handen te desinfecteren. Ook kan het zijn dat je gevraagd wordt of je klachten hebt, besmette huisgenoten of nauwe contacten hebt en of je recent in een gebied met negatief reisadvies bent geweest. Het kan zijn dat je temperatuur opgemeten wordt. 
  • Het kan zijn dat je in de kliniek verzocht wordt een mondneusmasker te dragen.
  • We heten je van harte welkom, maar zullen je de hand niet schudden. 

Dan kan het zijn dat je voor je eigen veiligheid voorafgaand aan de ingreep getest wordt op het Coronavirus door middel van een sneltest. Je loopt namelijk een verhoogd risico op complicaties wanneer je op het moment van de ingreep besmet bent met het Coronavirus; zelfs wanneer je geen klachten hebt. Wanneer je reeds volledig gevaccineerd bent, is dit niet het geval. We verzoeken je dan om je vaccinatiebewijs mee te nemen. 

Heb je vragen over jouw afspraak?

Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.