wachtruimte-kliniek-zeist
Kom in contact met ons

Neem contact op

Laat je bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Locatie

    Huis ter Heideweg 42, 3705 LZ, Zeist

  • Email

    laseren@xpertclinicsoogzorg.nl

optometrist

Vooronderzoek of Quickscan aanvragen?

Het maken van een afspraak voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie is best wel een grote stap. Daarom bieden wij kosteloos een quickscan aan, die ongeveer 30 minuten duurt.

Op afspraak meten wij je ogen door en we kunnen wij vrij snel beoordelen of een correctie van de ogen met laser en/of lensimplantatie tot de mogelijkheden behoort. Mocht je, technisch gezien, hiervoor in aanmerking komen, dan kun je nadien beslissen of je een uitgebreid vooronderzoek wilt laten doen. 

Na een uitgebreid vooronderzoek kunnen wij een advies op maat geven, rekening houdend met je persoonlijke wensen. Je krijgt dan alle informatie die nodig is om een weloverwogen besluit te kunnen nemen.

We helpen graag

Vragen?

Alle informatie over de behandeling en je bezoek vind je op deze website. Heb je toch nog vragen of wil je telefonisch een consultafspraak maken? Bel ons dan gerust! Wij helpen je graag.

Contact informatie

Spoed?

Bent je bij ons onder behandeling, is er sprake van een spoedgeval en is de kliniek gesloten? Dan kun je ons 7 dagen per week bereiken via het spoednummer

Je wordt dan doorverbonden naar de dienstdoende arts.